W & W installaties  mag zich met recht een 'oude rot' in het vak noemen. In 1998 startte de familie Janssen een eigen bedrijf, nadat leden van de familie ruime ervaring hadden opgedaan in verschillende andere bedrijven.

Thans  staat dit veelzijdige installatiebedrijf bij nacht en ontij klaar om bedrijven en particulieren zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn, uiteraard met behulp van kwaliteitsproducten en vakkundig geschoold personeel, want bij W & W installaties  werkt men uitsluitend volgens de criteria van de service en kwaliteit. 

Allround installatiebedrijf voor uw gemak.

Of het nu gaat om het aanleggen van gas- of waterleidingen, het plaatsen van centrale verwarming, het installeren van sanitair of het waterdicht maken van uw dak, W & W installaties voert het vakkundig en met de meeste precisie uit. Heeft men eenmaal iets aangelegd, dan heeft u er nauwelijks omkijken meer naar, want ook het jaarlijkse onderhoud wordt door W & W verzorgd. 

Door steeds vernieuwende technieken en de compactheid van de cv-ketels is scholing en bijscholing een belangrijk aspect. W & W installaties besteed ruime aandacht aan opleiding,  om de service en onderhoudwerkzaamheden aan de modernste installaties te kunnen uitvoeren. 

Het dak- en zinkwerk of wie wil koperwerk, is zeker geen ondergeschikt deel van het totale pakket werkzaamheden. Vervanging van daken en bij renovatie en nieuwbouw komt zink- en koperwerk steeds meer voor, dit ook ter verfraaiing van een dakje of gevel.

Specialist in zonne-energiesystemen

Zonne-energie, waarom zou u geen gebruik maken van deze gratis energiebron.

W & W installaties werkt o.a. met Daalderop zonne energie systemen, Bosch, Nefit en Vaillant

Wij komen kosteloos bij u aan om wensen te bespreken, om u te adviseren en het werk op te nemen. Een offerte lichten we persoonlijk toe, zodat u alle vragen kunt stellen die u wilt.
Als u wilt komen wij ook 's avonds naar u toe.

Werner Janssen

 

Levering

W & W installaties is lid van Uneto-VNI en werkt uitsluitend met VCA gekwalificeerd personeel. Van toepassing zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende bedrijven 1992 (Alib '92) Indien de opdrachtgever consument is, zijn de Algemene voorwaarden Consumentenwerk Installerende Bedrijven van toepassing. 

Beide - door Uneto vastgestelde - algemene voorwaarden liggen bij ons ter inzage 

De Alib ´92 is tevens gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank in Den Haag onder nummer 162-1992.

Contactinformatie

Telefoon 024 - 373 84 41
  ook voor storingen
Fax 024 - 373 84 42
Email info@wwinstallaties.nl
Bezoek/postadres Lieskes Wengs 11
  6578 JK Leuth
Openingstijden maandag t/m vrijdag
  07.30 - 17.00


Bedrijfsinformatie

W & W Installaties mag zich met recht een "oude rot" in het vak noemen. In 1998 startte de familie Janssen een eigen bedrijf, nadat leden van de familie ruime ervaring hadden opgedaan in verschillende andere bedrijven.

Lees verder....


Contact

Neem contact met ons op

 

 


Nieuws

De laatste nieuwtjes op het gebied van o.a.

- verwarming

- sanitair

Maar ook speciale aanbiedingen leest u hier:

Lees verder...