Onlangs hebben wij deze badkamer opgeleverd.

IMG 1266

IMG 1267

IMG 1268

IMG 1269

 

INNOVATIE PLINTBOILER VOOR SNEL WARM WATER IN DE KEUKEN 

Daalderop Close-in® Compact: uit het zicht, maar ongekend in warmwater comfort

Iedereen kent het gemak van een keukenboiler: altijd direct warm water in de keuken zonder wachttijd. Geen waterverspilling en zeer comfortabel. Dit najaar introduceert Daalderop de nieuwste variant in haar lijn compacte keukenboilers: de Close-in® Compact. Een super compacte boiler, die past achter de plint van nagenoeg iedere keukenkast en ideaal is in combinatie met een vaatwasmachine. De Close-in® Compact komt tegemoet aan de wens direct warm water zonder ruimteverlies te leveren en is daarnaast ook nog eens zeer gunstig in prijs.

Direct warm water

Door de komst van de vaatwasser gebruikt men tegenwoordig nog maar weinig warm water in de keuken. Enkel om eens een paar glazen te spoelen, een emmertje warm sop te tappen of de handen te wassen. Als men warm water nodig heeft, dan wil men er natuurlijk snel over beschikken. 68% van de Nederlandse huishoudens geeft te kennen dat ze zich ergeren aan de lange wachttijden op warm water in de keuken. Dat zijn maar liefst 4,82 miljoen huishoudens en dat alleen al in Nederland! Met de Close-in® Compact behoort die ergernis voorgoed tot het verleden en kan men genieten van warm water binnen enkele seconden.

Ruimtebesparend

De R&D afdeling van Daalderop heeft kans gezien de keukenboiler nóg kleiner te maken. Innovatief materiaalgebruik en vernuftige constructie maakt dat de Close-in® Compact zelfs achter de plint geplaatst kan worden. Uit het zicht neemt de boiler geen ruimte in, maar zorgt wel voor warm watercomfort. Is het niet mogelijk om de Close-in® Compact achter de plint te installeren, dan kan de keukenboiler in de keukenkast zowel liggend als staand geplaatst worden. Nog altijd een aanzienlijke besparing van ruimte ten opzichte van andere keukenboilers.

Waterbesparend

Wanneer het warmwatertoestel zich ver van de keuken bevindt, bijvoorbeeld op zolder of in de badkamer, dan kan de wachttijd voor warm water al snel oplopen tot meer dan een minuut. Bovendien verdwijnt koud water ongebruikt door de gootsteen. Sluit men vervolgens de kraan weer, dan is het warme water dat zich nog in de leiding bevindt bij het volgende gebruik weer afgekoeld. Bij de Close-in® Compact komt dat niet meer voor.

Een must voor de moderne keuken

De Close-in® Compact is veelzijdig in aansluitmogelijkheden en kan gemakkelijk binnen enkele minuten geïnstalleerd worden. Met een hot-fill aansluiting is het bovendien niet altijd nodig een inlaatcombinatie en een extra elektrische groep te installeren. Zodoende is de Close-in® Compact toepasbaar in elke situatie, ruimtebesparend en waterbesparend: onmisbaar in de keuken van nu! En dat allemaal tegen een wel heel aantrekkelijke prijs.

Voor meer informatie: bel W & W Installaties

Contactinformatie

Telefoon 024 - 373 84 41
  ook voor storingen
Fax 024 - 373 84 42
Email info@wwinstallaties.nl
Bezoek/postadres Lieskes Wengs 11
  6578 JK Leuth
Openingstijden maandag t/m vrijdag
  07.30 - 17.00


Bedrijfsinformatie

W & W Installaties mag zich met recht een "oude rot" in het vak noemen. In 1998 startte de familie Janssen een eigen bedrijf, nadat leden van de familie ruime ervaring hadden opgedaan in verschillende andere bedrijven.

Lees verder....


Contact

Neem contact met ons op

 

 


Nieuws

De laatste nieuwtjes op het gebied van o.a.

- verwarming

- sanitair

Maar ook speciale aanbiedingen leest u hier:

Lees verder...